Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Am fost acolo! Impresiile si parerile lui Rascanu Dragos despre Hotel Lydia Maris Kolymbia
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola

> > > > > Hotel Lydia Maris Kolymbia

0
0

Rascanu Dragos (Iasi) - am fost la Hotel Lydia Maris Kolymbia!

3.0 din 5
Evaluare pentru:
Hotel Lydia Maris Kolymbia (media 3.0 din 2 evaluari)
A fost acolo:
Rascanu Dragos în 11.07.2017
Nota acordata:
3.0 / 5.0

Notele acordate (de la 1 la 5)

    Camere
    Personal/Servicii
    Raport calitate/pret
    Curatenie
    Locatie
Tocmai am revenit din vacanța așteptata un an întreg, din nefericire acest resort a reușit sa ne strice calculele. Am avut o camera tip suita ( cu doi copii de 11 respectiv 12 a-mi m-am încadrat la maximum de oferta la maximum de pret ). In acest an au arborat 5* lucru total greșit raportat la serviciile oferite și locație, in primul rând doresc sa precizez câteva minusuri pentru 5* acordate in UniuneaEuropeana și anume:

- din start la cazare am fost taxat cu 19€ contravaloare seif ( chiar dacă, pe Booking este precizat Free la camera mea ) am înțeles, agenția mea prin care am achiziționat sejurul nu a precizat ca vreau seif ( am trecut peste ).

- tot la cazare am fost întrebat dacă doresc prosoape de plaja, logic am spus da, pac 40€ garanție, OK am spus, garanție și mii da înapoi la plecare ( urat, se putea pune pe masa un formular in care se completa și semna ca in cazul nereturnarii prosoapelor la ieșire se plătesc 10€/buc) in fine;

- prosoapele interne, am avut surpriza ca la ora 14.00 când am revenit in camera de la masa și menajerele trecuseră pe acolo, aceleași prosoape ude folosite dupa dus de întreaga familie ( 4 prosoape mari și 4 mici ) înainte de servirea prânzului ( respectiv orele 13.00 ) și lăsate regulamentar pe gresie in cabina de dus, le găsim frumos așezate și împăturite la locul lor așa ude de jos. Desigur după o discuție aprinsa cu reprezentanții hotelului in 15 minute au fost înlocuite.

- in frigider am găsit doar doua sticle de apa plata la 1,5L și nimic altceva, am spus ca asta este, dar surpriza a venit a doua zi când am văzut ca nu se completează de către RoomService și mergând la Receptie am fost informat ca am primit gratuit doar doua sticle de 1,5L pentru tot sejurul și dacă doresc suplimentar pot sa cumpăr de la Market. Doresc sa reamintesc ca ma aflam într-un hotel de 5* cu bilet All-inclusive. Am trecut și peste asta ....

- mâncarea, foarte strict ( nu va așteptați sa va delectați cu mâncăruri tradiționale - never ) subțire, 8 feluri de mâncare și un singur fel de supa, zilnic al optulea fel se schimba. Pe lângă mâncarea de baza veți găsi dulciuri tradiționale zonei, fructe și minuturi.

- la masa nu intri când vei dori in programul stabilit, vei fi oprit la intrare și programat la o masa când se eliberează ( am avut surpriza sa fim a 7-a la rând in una din zile ) am trecut și peste asta, din momentul respectiv am renunțat sa mai mâncam înăuntru la aer condiționat și am servit masa afara pe terasa.

- plaja, foarte departe, primele doua zile am încercat marea cu degetul și tot am căutat scurtături și alte tertipuri sa nu facem 30 minute pe jos la 40"

Totul este gândit ca pe lângă sejur sa mai scoți niște bani frumoși din buzunar la fiecare pas.

Singurul plus îl au angajații care încearcă sa ridice locația, dar nu știu cât reușesc sa compenseze minusurile și impertinenta de la Receptie pana la Manager.

Sper sa va fie de folos aceste informații.

Vacanța plăcută,

Au mai fost acolo și au scris impresii *

Anca Si Mihnea, Bucuresti
02.04.2014
5.0 din 5

* cele mai argumentate impresii de pana acum

Apasă aici pentru mai multe detalii sau o rezervare la Hotel Lydia Maris Kolymbia?

Ai întrebări? Folosește contul tău de Facebook și întreabă aici!