Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Am fost acolo! Impresiile si parerile lui Draghici Alina despre Pensiunea Adristel Vatra Dornei
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Bulgaria
Ultima rezervare: acum 33 minute la Constantin si Elena

> > > > > Pensiunea Adristel Vatra Dornei

1
0

Draghici Alina (Craiova) - am fost la Pensiunea Adristel Vatra Dornei!

2.4 din 5
Evaluare pentru:
Pensiunea Adristel Vatra Dornei (media 2.4 din 2 evaluari)
A fost acolo:
Draghici Alina în 06.01.2017
Nota acordata:
2.4 / 5.0

Notele acordate (de la 1 la 5)

    Camere
    Personal/Servicii
    Raport calitate/pret
    Curatenie
    Locatie
Fugiţi de Pensiunea Adristel din Vatra Dornei Ne-am decis sa facem trecerea în 2017 în Bucovina, chiar dacă ştiam că drumul va fi mai mult decât obositor, doar cu gândul la tradiţii, mâncare bună şi oameni primitori. Aşa ştiam noi ca găsim în zonă. Aşa ne-au promis şi proprietarii pensiunii ADRISTEL din Vatra Dornei atunci când am plătit 1.800 de lei pentru 3 nopţi de cazare cu demipensiune şi masa festivă de revelion. Trecem peste faptul că atunci când am ajuns la destinaţie, pentru diferenţa de 900 de lei (pentru că 900 de lei i-am trimis în cont în ziua rezervării), proprietara, o doamnă care părea zâmbitoare şi binevoitoare (doar părea), ne-a întrebat în treacăt dacă vrem factură, iar noi, în speranţa că nu vom avea nimic de reproşat, ne-am gândit că ar fi păcat să îi punem pe oameni la cheltuieli către stat şi am spus că nu este cazul (mare greşeală!). Aşadar, am ajuns la destinaţie în ziua de 30 decembrie, iar pentru prânz, pentru că eram obosiţi şi înfometaţi, proprietara ne-a îndrumat să mâncăm la Casa Bucovineană, întrucât la pensiune, a spus dumneaei, încă nu au nimic pregătit (o omletă o faci în 5 minute, dar am ales să fim înţelegători, deşi nu aşa te porţi cu oaspeţii care vin de la sute de km depărtare doar pentru a-ţi călca pragul). A venit seara, dar cu toată pregătirea din bucătărie, am avut parte de prima surpriză neplăcută. Dornici de mâncare tradiţională, am primit pentru început o bucată de cârnat amărât asezonat cu nişte sfeclă roşie. Am zic să hai, e doar începutul şi sigur urmează ceva plăcut, specific locului...a urmat o mâncare de ciuperci cu mămăliguţă, abia o adunai din farfurie. Doar desertul, clătite cu brânză şi stafide, a fost cu adevărat bun. Mă uitam la cei din jur, în speranţa că poate suntem doar noi prea pretenţioşi...dar nu, oamenii strâmbau din nas şi spuneau că speră să nu fie aşa şi masa de revelion. Ei....a fost mai rău! Şi totul pe banii noştri pe care, ca nişte fraieri, i-am plătit înainte de a beneficia de servicii.

Micul dejun din data de 31 decembrie, o farfurie cu câteva mezeluri, evident, din comerţ, şi caşcaval pane. Am plecat din nou mai mult înfometaţi, era totuşi perioada sărbătorilor, ne-am fi dorit produse tradiţionale că pentru asta am mers 600 de km până în inima Bucovinei. Şi cu sufletul strâns am început să aşteptăm seara de Revelion. A început pe la ora 20.30 cu un aperitiv, despre care pot spune că dacă nu conţinea tot felul de rulouri colorate cu chimicale, ar fi fost în regulă, deşi nu am văzut pe toată farfuria nici măcar urmă de mâncare tradiţională. Dar...deja ne învăţasem cu mâncarea proastă. Şi am rămas doar cu aperitivul aproape 5 ore, căci următorul fel de mâncare, un semipreparat de altfel, ceva muşchi de porc umplut cu ardei gras, ne-a fost adus la masă aproape la ora 1. Nu vreţi să ştiţi cum am înfulecat toţi, căci, după atâtea ore în mod clar eram înfometaţi toţi. Aţi înţeles bine, ora 12 ne-a prins cu masa goală, nici măcar ceva de ronţăit – alune, saleuri, ceva, nu aveam, iar peştele, care ştim cu toţii că se serveşte la miezul nopţii, s-a adus undeva în jurul orei 2. Acesta a fost şi primul fel de mâncare bun oferit de organizatori. N-am mai avut răbdare să aşteptăm şi restul, deja atmosfera era de toată jena. Şi ce e şi mai urat, nimeni nu a venit să ne spună nimic, să îşi ceară scuze pentru întârziere, ceva, orice. Pe proprietari i-am văzut în treacăt, erau la o masă, dar, ca o „adevărată” gazdă, nici un „bună seara” sau „la mulţi ani” nu ne-au adresat.

În dimineaţa zilei de 1 ni s-a spus că masa va fi servită la ora 12.30, dar nici mesele nu erau aranjate la acea oră aşa că am preferat să mâncăm pe unde am apucat. Am înţeles de la alţi turişti că a început servirea la ora 14. Dar deja ne obişnuiserăm să se mişte foarte încet cu mâncarea, mereu erau întârzieri de cel puţin o oră. Când ne-am întors de pe pârtie, am zis că măcar masa de seară va fi mai de seamă, şi e drept să am mâncat o pulpă dezosată cu cartofi şi ne-au rugat cu sarmale de cu o seară înainte şi friptură. La desert, cozonac. Ţin să precizez că din tot ce scria şi pe site şi ni s-a promis şi telefonic, nimic nu a fost respectat, doar un singur lucru: apă şi băuturi tradiţionale la masă....dar..nu ţin de foame. Nu spun că nu exista un meniu să alegi altceva, toată lumea mânca obligatoriu acelaşi fel de mâncare. La ora 21, pe data de 1, nu am mai rezistat şi am placat spre casă, deşi mai aveam plătită încă o noapte, dar a fost prea multă bătaie de joc pe banii noştri.

Am tot povestit de mâncare pentru că din acest punct de vedere pensiunea este praf, dar voi face referiri şi la celelalte aspecte.

cazarea: Camere curate, ok, călduroase. Din păcate, caloriferul, cel puţin în camera noastră, nu avea niciun robinet de reglare, aşa că noaptea, în loc să dormim, ne trezeam să mai deschidem uşa de la balcon, deşi afară erau -19 grade, dar în cameră te lua ameţeala la propriu de la căldură. Asta era în contradicţie cu restaurantul, unde nu puteam mânca decât îmbrăcaţi foarte bine, caloriferele erau sloi şi nimeni nu ne-a putut lămuri de ce, aşa că şi în noaptea de Revelion am tremurat în restaurant.

Cât despre baie...curată, dar apă caldă cam lipsă, era cam greu să îţi faci un duş mai lung de câteva minuţele pentru că apa se răcea imediat. Şi nu cred că era de la consum, căci am încercat chiar şi când toată lumea din pensiune era în restaurant.

Pensiunea tocmai s-a extins, aşa că în ziua în care am ajuns şi chiar pe 1, se făceau reparaţii/lucrări, nu puteai să te odihneşti de atâtea bocăneli.

În noaptea de Revelion ni s-a spus că o să avem DJ – am avut, dar nici măcar el nu avea decât câteva melodii pe care le tot repeta. Am auzit melodiile cu repetiţie :-)) Singurul lucru frumos a fost momentul cu tradiţii, atat.

Concluzia: FUGIŢI DE PENSIUNEA ADRISTEL, sunt oameni care strică locul.

Am plecat mai devreme şi nimeni nu a întrebat de ce, am trimis un mesaj de nemulţumire proprietarului, car nu a spus decât că suntem noi răutăcioşi, că e o pensiune nu un hotel de 5 stele. Nu tu scuze, sau ceva de genul. Dar acelaşi tupeu fantastic l-am regăsit şi în alte comentarii de pe internet, unde îşi jignesc foştii oaspeţi. Păcat de locurile minunate, mare păcat!

Au mai fost acolo și au scris impresii *

Raluca, Bucuresti
22.01.2010
5.0 din 5

* cele mai argumentate impresii de pana acum

Apasă aici pentru mai multe detalii sau o rezervare la Pensiunea Adristel Vatra Dornei?

Ai întrebări? Folosește contul tău de Facebook și întreabă aici!