Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Am fost acolo! Impresiile si parerile lui Pop Mihai despre Pensiunea Casa Coca Azuga
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Grecia
Ultima rezervare: acum 494 minute la Paralia Katerini

> > > > > Pensiunea Casa Coca Azuga

0
0

Pop Mihai (Romania) - am fost la Pensiunea Casa Coca Azuga!

1.6 din 5
Evaluare pentru:
Pensiunea Casa Coca Azuga (media 1.6 din 3 evaluari)
A fost acolo:
Pop Mihai în 14.10.2016
Nota acordata:
1.6 / 5.0

Notele acordate (de la 1 la 5)

    Camere
    Personal/Servicii
    Raport calitate/pret
    Curatenie
    Locatie
Doamna Cocuța, este o doamnă minunată, magnifică, specială... care aproape vă va distruge concediul. Țin să menționez că am petrecut revelionul la doamna Coca acum 3 ani, dar astăzi în timp ce depănam amintiri (care acum au devenit hilare), am decis sa scriu e descriere a experienței noastre la doamna Coca.

Acțiunea se petrece în urmă cu trei ani. Noi: un grup de tineri dornici de distracție pe pârtie, ei: doamna Coca și săracul domn Coca. cazarea a fost decentă, curată, dar nu așa cum a fost descrisă. În primul rând și primul rând trebuie să menționez că doamna Coca și soțul dânsei vor sta permanent cu voi, precum doi vulturi la vegheat să nu spargeți ceva, să nu vorbiți prea tare, să nu le folosiți baia privată, să nu da-ți căldura prea tare. Da doamna Coca stă cu voi, și nu veți avea acces la baia privată (deci sunteți nevoiți să folosiți 1x persoane o singură baie). Ca bonus, nici la bucătărie nu aveți acces total fără prezența doamnei Coca, de frica ca prăjiți polonicul.

Da dragi prieteni, doamna Coca vă va veghea constant de la start până la final să nu distrugeți casa, pentru ca sunteți vinovați de a fi huligani din naștere. Nici de revelion nu veți scăpa, nici în noapte. Iar dacă un eveniment chiar se întâmplă, precum vărsarea pământului dintr-o vază, va fi un eveniment de proporții importante.

Pe scurt, o experiență care aproape ne-a stricat vacanța. Casa Coca este foarte inospitalieră, unde clientul a venit să locuiască în cușcă, iar doamna Coca este Directoarea de închisoare care vă va mustra și la final bate apropo pentru a îi oferi mai mulți bani deoarece nu a fost îndeajuns că ați închiriat toată casa. Menționez că singurul incident a fost cel cu vaza lovita, în rest, fără incidente, fără stricăciuni. Vă recomand să căutați alt loc pentru cazare, pentru că riscați să aveți o vacanță împânzite de situații neplăcute.

Au mai fost acolo și au scris impresii *

Dl. Adrian, Azuga
10.09.2010
5.0 din 5
Catalina, Suceava
12.02.2008
3.8 din 5

* cele mai argumentate impresii de pana acum

Apasă aici pentru mai multe detalii sau o rezervare la Pensiunea Casa Coca Azuga?

Ai întrebări? Folosește contul tău de Facebook și întreabă aici!