Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Am fost acolo! Impresiile si parerile lui Jipa Veronica despre Hotel Delta Jupiter
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola

> > > > > Hotel Delta Jupiter

5
5

Jipa Veronica (Bacau) - am fost la Hotel Delta Jupiter!

3.8 din 5
Evaluare pentru:
Hotel Delta Jupiter (media 3.3 din 33 evaluari)
A fost acolo:
Jipa Veronica în 29.08.2013
Nota acordata:
3.8 / 5.0

Notele acordate (de la 1 la 5)

    Camere
    Personal/Servicii
    Raport calitate/pret
    Curatenie
    Locatie
Hotelul este destul de OK. camerele cam mici, curatenia a fost acceptabila(s-a facut curat in camere la trei zile iar prosoapele schimbate la doua zile). Noi am venit aici pentru copii si putem spune ca programele si facilitatile acordate au fost super cu exceptia plajei copiilor care e o mizerie totala si la propriu si la figurat. Baby land-ul si actorii de la Zbribulici haios bravo lor si sa o tina tot asa - ei fac toti banii probabil peste jumate din clienti revin aici datorita lor in mare parte.

Fiind in Romania nu ne-am riscat sa luam all-inclusive sau cu alte mese incluse si am considerat ca e mai bine sa platim mancarea individual si in ce locuri vrem noi - si bineinteles nu ne-am inselat chiar am procedat corect. In prima zi am luat masa la Delta ramanand profund dezamagiti in primul rand din cauza preturilor mai mari cu 10-20% decat pe restul teraselor (probabil din cauza programului artistic de seara care trebuia platit intr-un fel) si in al doilea rand din cauza cantitatilor minuscule de mancare primite (ciorba fie ea de peste, burta, pui etc este adusa intr-un castronel mic de tot, iar la felul doi din gramajele trecute pe meniu daca au ajuns trei sferturi in farfurie).Date fiind cele patite am luat terasele la rand pana am descoperit terasa Margherita pe care o recomandam cu placere si la altii - gusurile nu se discuta dar acolo am primit mancare ca la mama acasa, gustoasa, conforma cu banii dati.

In concluzie exceptand plaja copiilor si restaurantul, Delta este un hotel OK peste media turismului romanesc cu numeroase facilitati pentru familiile cu prichindei. Noi si micutii nostrii ne-am simtit bine si de aceea am relatat un pic din experienta noastra pentru a sti si altii la ce sa se astepte inainte de a sosi aici.

Au mai fost acolo și au scris impresii *

Chloe, Bucuresti
11.09.2009
2.2 din 5
Stefan, Bucuresti
29.08.2013
1.4 din 5
Carmen, Brăila
22.07.2014
3.8 din 5
Lia, Sibiu
14.08.2014
3.4 din 5
Camelia I, Bucuresti
09.03.2013
4.6 din 5
Florentinadogaru, Bucuresti
25.07.2012
5.0 din 5

* cele mai argumentate impresii de pana acum

Apasă aici pentru mai multe detalii sau o rezervare la Hotel Delta Jupiter?

JIPA VERONICA

JIPALAURENTIU - viaRomania
Alexandru cel Bun

Inscris din

[închide]    
Acest site folosește cookies. Continuarea navigării în site înseamnă că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare.