Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Am fost acolo! Impresiile si parerile lui Lia despre Hotel Delta Jupiter
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola

> > > > > Hotel Delta Jupiter

2
0

Lia (Sibiu) - am fost la Hotel Delta Jupiter!

3.4 din 5
Evaluare pentru:
Hotel Delta Jupiter (media 3.3 din 33 evaluari)
A fost acolo:
Lia în 14.08.2014
Nota acordata:
3.4 / 5.0

Notele acordate (de la 1 la 5)

    Camere
    Personal/Servicii
    Raport calitate/pret
    Curatenie
    Locatie
Am fost acolo la sfarsitul lunii iulie 2014, pentru 10 nopti. Locatia este frumoasa, iar anul acesta (caci tot acolo am fost si anul trecut) am primit o camera mai buna si mai bine pozitionata, cu vedere la iazul cu pesti din incinta hotelului. Personalul hotelului este amabil, iar camerista isi face treaba bine. Punctul forte al hotelului este activitatea dedicata copiilor, care este super. cazarea este o.k.. In schimb serviciile restaurantului lasa de dorit: mancarea de proasta calitate si scumpa, iar personalul lipsit de profesionalism ... asteptam si 15-20 de minute pana venea cineva sa ne aduca un meniu. In prima zi fetita mea nu s-a simtit prea bine, o durea burtica si am coborat la restaurant sa manance o supa de pui, insa ni s-a adus o supa groaznica, avea un gust ciudat, de supa din plic, numai a gaina/pui nu avea gust, avea o grasime sintetica, de cauciuc. Bineinteles ca nu a mancat si m-am chinuit eu sa o mananc, mai mult de foame, caci oricum am asteptat-o de zici ca au adus-o atunci din China. Avand experienta de anul trecut, anul acesta nu am mai luat pensiune completa si am preferat sa mancam la o terasa aproape de hotel unde mancarea este mult mai buna, mai diversificata si mai ieftina.

Referitor la raportul calitate/pret este o.k., tinand cont ca au plaja pentru copii si multitudinea de activitati si servicii pentru copii (inclusiv gradinita pentru copii in regim baby-sitting ), insa fara serviciile de masa.

Au mai fost acolo și au scris impresii *

Chloe, Bucuresti
11.09.2009
2.2 din 5
29.08.2013
3.8 din 5
Stefan, Bucuresti
29.08.2013
1.4 din 5
Carmen, Brăila
22.07.2014
3.8 din 5
Camelia I, Bucuresti
09.03.2013
4.6 din 5
Florentinadogaru, Bucuresti
25.07.2012
5.0 din 5

* cele mai argumentate impresii de pana acum

Apasă aici pentru mai multe detalii sau o rezervare la Hotel Delta Jupiter?

[închide]    
Acest site folosește cookies. Continuarea navigării în site înseamnă că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare.