Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Am fost acolo! Impresiile si parerile lui Chloe despre Hotel Delta Jupiter
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola

> > > > > Hotel Delta Jupiter

31
14

Chloe (Bucuresti) - am fost la Hotel Delta Jupiter!

2.2 din 5
Evaluare pentru:
Hotel Delta Jupiter (media 3.3 din 33 evaluari)
A fost acolo:
Chloe în 11.09.2009
Nota acordata:
2.2 / 5.0

Notele acordate (de la 1 la 5)

    Camere
    Personal/Servicii
    Raport calitate/pret
    Curatenie
    Locatie
Imi pare rau ca am ajuns sa postez pe acest topic si sa NU recomand o locatie pe care nu cu mult timp in urma o recomandam calduros, avind la baza experienta anului trecut. Am facut rezervare ferma, 2 nopti "la liber" si o saptamina prin programul "Litoralulul pt toti", platit integral la receptie, in momentul check-in-ului.

Din nefericire pentru noi, dupa o sedere de 4 nopti, fiica-mea a facut o gastroenterocolita acuta destul de nasola si am fost nevoiti sa ne facem bagajele si sa plecam.

Evident ca nu ne-am mai vazut nici un ban inapoi, in conditiile in care ne-am declarat dispusi sa impartim "pierderea" jumate-jumate cu hotelul; mai exact, sa ni se restituie doar c/val a 2 nopti.

Dl.director al hotelului ne-a motivat ca, stind doar 4 nopti nu mai putem beneficia de aceleasi tarife, ci de 150 ron/noapte, tariful per noapte/camera afisat la receptie. (in conditiile in care noi platisem "la liber" cele 2 nopti la un tarif de 100 ron/noapte)

In fine, dornici sa plecam si sa ajungem cit mai repede acasa cu copilul bolnav, am lasat-o balta si ne-am carat.

Insa cu promisiunea ferma facuta mie insami de a face reclama negativa acestui hotel cit pot si pe unde pot.

Alte aspecte negative sesizate in cele citeva zile de sedere:

- spre deosebire de anul trecut, acum am nimerit o baie in care dusul era fix, in perete, la o inaltime de peste 2 metri; faceti un exercitiu de imaginatie si dati-va seama cam cum spalam noi copilul de 2 ani!!! partea proasta este ca nu am observat dusul decit seara, cind deja ne instalasem si ar fi insemnat sa pierd inca o juma' de zi cerind sa-mi schimbe camera si mutindu-ma;

- am stat la et.1, cu vedere pe spate, ca sa zic asa; vedere la Iris-Nalba; stind in balcon si uitindu-ma in jos, am sesizat pe micul spatiu verde un covor (nu exagerez!) de mucuri de tigara; si oamenii sunt neciopliti, dar la 150 ron camera pe noapte cred ca isi puteau permite sa puna un om sa le stringa

- intr-o zi nu s-a aspirat camera si nu s-a luat gunoiul; am gasit o camerista pe etaj si i-am plasat gunoiu; mi-a explicat ca nu poate intra sa faca curat la noi in camera, din cauza ca este foarte ocupata, avind de facut curat in 28 de camere tocmai eliberate: de parca ar fi fost problema mea!

- husa pusa pe unul din fotoliile din balcon era patata de ceva maroniu; inclin sa cred ca era singe

- la restaurant servirea extrem de lenta; restaurantul era destul de gol si cu toate astea am asteptam aproape o ora sa ni se aduca comanda;

- formatia care cinta la restaurantul hotelului era de toata jena; muzica asurzitoare, voci false si instrumente dezacordate.

- babyland-ul arata jalnic: mizerie, plin de frunze uscate, mocheta de pe jos era ferfenitita si vai de ea

Eu inteleg ca era final de sezon, dar parca prea bataie de joc!

Au mai fost acolo și au scris impresii *

29.08.2013
3.8 din 5
Stefan, Bucuresti
29.08.2013
1.4 din 5
Carmen, Brăila
22.07.2014
3.8 din 5
Lia, Sibiu
14.08.2014
3.4 din 5
Camelia I, Bucuresti
09.03.2013
4.6 din 5
Florentinadogaru, Bucuresti
25.07.2012
5.0 din 5

* cele mai argumentate impresii de pana acum

Apasă aici pentru mai multe detalii sau o rezervare la Hotel Delta Jupiter?

[închide]    
Acest site folosește cookies. Continuarea navigării în site înseamnă că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare.