Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Am fost acolo! Impresiile si parerile lui Mihaela despre Hotel Lotus Therm Spa & Luxury Baile Felix
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola

> > > > > Hotel Lotus Therm Spa & Luxury Baile Felix

1
1

Mihaela (Galati) - am fost la Hotel Lotus Therm Spa & Luxury Baile Felix!

4.6 din 5
Evaluare pentru:
Hotel Lotus Therm Spa & Luxury Baile Felix (media 4.49 din 7 evaluari)
A fost acolo:
Mihaela în 03.11.2015
Nota acordata:
4.6 / 5.0

Notele acordate (de la 1 la 5)

    Camere
    Personal/Servicii
    Raport calitate/pret
    Curatenie
    Locatie

Am stat in acest hotel in perioada 26.10.-30.10.2015 avand pachetul de minim 5 zile cu spa intr-o camera la etajul 3 .Camera arata superb curatenie se facea in fiecare zi aveam in baie zilnic gel ,sampon si sapun , 6 prosoape albe impecabile , halate si papuci .La nelumbo spa de cate ori intrai in bazin sau la sauna primeai prosoape pe care apoi le lasai in cos . Totul era foarte frumos si multa liniste .Doamnele de la masaj si baile cu arome foarte atente sa-ti indeplineasca orice dorinta .

Un singur repros as avea la receptie cand vii sa te programezi nu ti se explica faptul ca o sa primesti prosoape noi in prima zi le am luat cu noi pe cele de la piscina , si ar mai fii o problema este un aparat de apa doar pe culoarul de la parafina si impachetarile cu namol pe care noi l-am descoperit in penultima zi , restul nu am avut nimic de reprosat .

Despre felixarium nu am ce comenta totul foarte frumos ,multe flori, apa foarte calda pe placul meu , mereu erau salvamari care luau temperatura apei , si aici lasai cartele si primeai prosoape pe care puteai sa le schimbi de cate ori plecai si veneai , lucru pe care iar nu l-au explicat doamnele de la receptie (mai trebuie lucrat cu privire la acest lucru ). La cascada bar preturi acceptabile , un singur repros as avea pe masa erau meniurile de la inghetata ptr bauturi era un singur meniu la bar pe care trebuia sa-l studiezi in picioare , nu stiu cine raspunde de acel bar dar cred ca ar f mai corect sa fie pe masa asa cum sunt si cele de la barul din cadrul centrului Nelumbo spa .

Despre masa pot spune ca nu a fost de cinci stele , micul dejun se repeta chiar daca era bufet suedez, iar la cina a fost doua zile cand a fost aceasi mancare , cred ca bucatarul sau cine raspunde ar trebuie sa mai diversifice , nu poti merge la un hotel de 5 stele si sa nu ai un somon , ceva fructe de mare , a fost intr-o seara si bere apoi nu a mai dat , de ceai ce sa mai zic a trbuit sa faca o persoana galagie ca sa primim si seara ceai .Un alt aspect negativ era apa , se puneau sticle de 2 l pe masa unde era vinul si trebuia sa te ridici de la masa pentru fiecare pahar de apa .Acum era frig si nu se consuma multa , dar as vrea sa vad la vara cum face sa fie si rece , mai bine luau sticle de jumatate de litru sau 1 l si puneau si fiecare in functie de cate persoane erau la masa luau o sticla de jumatate sau de 1 litru ca daca ramanea in sticle cred ca o luau in camera si nu se risipea.

Per ansamblul totul a fost foarte frumos , o sa mai incerc si la anul sa vadem daca au mai schimbat ceva .

Au mai fost acolo și au scris impresii *

Popescu Dan, Bucuresti
05.01.2016
4.4 din 5
Simona, Bucuresti
21.08.2017
4.0 din 5
Nicolae, Aiud
09.01.2019
4.6 din 5
Costi Preda, East Hoathly, Uk
04.09.2016
4.4 din 5
Cristescu, Timisoara
19.11.2015
4.4 din 5
Mihaela Diana, Alba Iulia
22.08.2016
5.0 din 5

* cele mai argumentate impresii de pana acum

Apasă aici pentru mai multe detalii sau o rezervare la Hotel Lotus Therm Spa & Luxury Baile Felix?

[închide]    
Acest site folosește cookies. Continuarea navigării în site înseamnă că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare.