Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Am fost acolo! Impresiile si parerile lui Andrei despre Hotel Majestic Jupiter
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola

> > > > > Hotel Majestic Jupiter

0
0

Andrei (București) - am fost la Hotel Majestic Jupiter!

2.4 din 5
Evaluare pentru:
Hotel Majestic Jupiter (media 1.0 din 8 evaluari)
A fost acolo:
Andrei în 27.08.2014
Nota acordata:
2.4 / 5.0

Notele acordate (de la 1 la 5)

    Camere
    Personal/Servicii
    Raport calitate/pret
    Curatenie
    Locatie
Holul hotelului arată bine, mult mai bine decât camerele. Am fost cazat într-o cameră cu mobilier metalic, nu mi-a placut deloc ideea. În afară de asta, patul este foarte mic (120 cm lățime, normalul pentru 2 persoane este 140), faianța din baie este crăpată și stă să cadă, nu neaparat pentru că ar fi veche ci pentru că a fost aplicată prost. De altfel și în băile de lângă recepție se vede că s-a depus efort ca finisajele să pară scumpe dar să nu coste mult.

Restaurantul este probabil partea cea mai proasta la acest hotel. Are aspectul unui local care servește meniul zilei la 10 lei, cu mucegai pe tavan și niste scaune care îți creează emoții când te asezi pe ele. Fețele de masă se schimbă doar la cerere. Aceeași politică este și la prosoapele din baie, dar acolo nu mi se pare deranjantă. Una este să folosești doar tu același prosop mai multe zile, altceva să găsești pe fața de masă urme de la ce au consumat alții saptămâna trecută.

Altă parte rea legată de restaurant este lipsa farfuriilor și a ceștilor la micul dejun. Dacă nu te prezinti imediat ce s-a dat startul ai de așteptat până se aduc altele.

Mâncarea este în general bună și variată, prețurile decente și porțiile foarte mari. Angajații își fac treaba, nimic spectaculos nici în bine nici în rău.

Poziționarea lângă lac oferă o vedere destul de frumoasă, dar vine la pachet cu roiuri de musculițe enervante. Țânțari însă nu prea am văzut.

Nu aș recomanda acest hotel ca primă alternativă, dar dacă planificați vacanța din scurt și nu mai găsiți în altă parte sau prindeti vreo reducere nu va fi chiar un dezatru.

Au mai fost acolo și au scris impresii *

Elisa Cruceanu, Bucuresti
08.07.2015
2.0 din 5
Nicoleta Claudia Dobra, Bucuresti
26.08.2015
1.0 din 5
Mihaela, Cluj Napoca Romania
06.10.2013
5.0 din 5
Ramona, Bucuresti
08.08.2013
1.6 din 5
Valentin, Bucuresti
29.12.2013
3.0 din 5
Roberta F., Vanatori Neamt
12.08.2012
5.0 din 5

* cele mai argumentate impresii de pana acum

Apasă aici pentru mai multe detalii sau o rezervare la Hotel Majestic Jupiter?

[închide]    
Acest site folosește cookies. Continuarea navigării în site înseamnă că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare.