Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Am fost acolo! Impresiile si parerile lui Costi despre Hotel Majestic Mamaia
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola

> > > > > Hotel Majestic Mamaia

7
0

Costi (Pitesti) - am fost la Hotel Majestic Mamaia!

1.0 din 5
Evaluare pentru:
Hotel Majestic Mamaia (media 3.6 din 36 evaluari)
A fost acolo:
Costi în 02.09.2014
Nota acordata:
1.0 / 5.0

Notele acordate (de la 1 la 5)

    Camere
    Personal/Servicii
    Raport calitate/pret
    Curatenie
    Locatie
RESTAURANTUL: practica rezervarii meselor (uneori nejustificate, facute chiar de catre personal in eventualitatea in care apar VIP-uri). Hotelul dispune de un restaurant interior (unde se serveste micul dejun si pranzul), o terasa acoperita si o terasa in aer liber (neacoperita) pentru cina. Atunci cand vremea nu este favorabila terasa neacoperita nu poate fi folosita, iar in conditiile in care mai mult de 20% din mesele terasei acoperite sunt rezervate apar parinti cu copii de mana plimbandu-se printre mese. Asta demonstreaza lipsa de profesionalism si de bun-simt! Posibilitatile culinare ale restaurantului limitate - comparabile cu ale unui restaurant de cartier fara prea mari pretentii.

CAMERA: baia avea tavan fals plin de igrasie iar sistemul de ventilatie ne aducea fumul de tigara de la vecinii de la etajul inferior. Cosmeticele neschimbate pe perioada intregului sejur. Initial am ales o camera pe care ulterior am schimbat-o. Principiul: "Vedeti daca va place camera aceasta, in caz contrar va dam alta mai buna" functioneaza!

PLAJA: era o traditie in ocuparea sezlongurilor de dimineata - ieseau dimineata devreme la rasarit legau 2-3 sezlonguri cu prosoape si reveneau pe plaja la 10-11 cand se trezeau. In zona exclusiva All inclusive erau deseori intalnite si persoane din afara. Raspunsul conducerii a fost ca plaja este inchiriata si ca raspunderile lor in acest sens sunt limitate.

Am fost si anul precedent in aceeasi locatie (nu aveau All inclusive!) insa brusc s-au transformat in "pomul laudat". Sau palaria este mult prea mare...

NU RECOMAND!!!

Au mai fost acolo și au scris impresii *

Mihaela B, Pitesti
04.09.2014
1.2 din 5
Ana, Bucuresti
30.07.2014
2.8 din 5
21.09.2007
3.4 din 5
Daniela, Bucuresti
14.06.2013
2.6 din 5
Mihai, Iasi
01.07.2014
3.8 din 5
Valentin, Bucuresti
12.06.2013
4.6 din 5

* cele mai argumentate impresii de pana acum

Apasă aici pentru mai multe detalii sau o rezervare la Hotel Majestic Mamaia?

[închide]    
Acest site folosește cookies. Continuarea navigării în site înseamnă că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare.