Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Am fost acolo! Impresiile si parerile lui Mihaela B despre Hotel Majestic Mamaia
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola

> > > > > Hotel Majestic Mamaia

9
0

Mihaela B (Pitesti) - am fost la Hotel Majestic Mamaia!

1.2 din 5
Evaluare pentru:
Hotel Majestic Mamaia (media 3.6 din 36 evaluari)
A fost acolo:
Mihaela B în 04.09.2014
Nota acordata:
1.2 / 5.0

Notele acordate (de la 1 la 5)

    Camere
    Personal/Servicii
    Raport calitate/pret
    Curatenie
    Locatie
Camera:lenjeria nu a fost schimbata pe intreaga perioada a sejurului, baia avea tavan fals care prezenta urme de infiltratii cu apa degajand un puternic miros de igrasie. Aerisirea era foarte prost legata, deseori simtind in baie miros de tigara de la vecinii aflati la etajele inferioare. Calitatea semnalului TV foarte slaba. Camera a fost schimbata in momentul cazarii-initial ni s-a oferit o camera aflata intr-o stare mai proasta! Restaurantul: organizare foarte proasta in special la cina. Restaurantul are o sala de mese unde se serveste micul dejun si pranzul, o terasa acoperita si o terasa in aer liber pentru cina. Conducerea restaurantului permitea rezervarea meselor atat de catre clientii hotelului cat si de catre persoane din afara acestuia limitand astfel numarul meselor libere. In doua seri vremea a fost nefavorabila, iar la terasa neacoperita nu se putea servi. Asadar ne plimbam printre mese asteptand eliberarea vreuneia in conditiile in care erau 7-8 mese rezervate libere. Mentionez ca timpul de servire pentru fiecare masa era de aproximativ o ora! Responsabila conducerii restaurantului a ridicat din umeri in momentul in care i-am prezentat situatia.

All inclusive: o dezamagire totala! Deseori am primit raspuns negativ cand am solicitat pahare cu limonada: fie "nu este ora potrivita pentru servit", fie "nu mai avem". Bauturi alcoolice si racoritoare doar de la dozator si doar pe durata meselor. Pentru cina am primit bonuri valorice pe care insa nu le puteam folosi la restaurantul cu specific international si la Protap-aflate in incinta sau la barul hotelului.

Plaja: ca si la restaurant, in zona destinata clientilor all inclusive erau sezlonguri ocupate de alte personae straine care plateau pentru acestea. Si aici se practica rezervarea din timp a locurilor de langa mare. Aducand la cunostinta aceste aspecte domnisoarelor de la receptia hotelului am primit acelasi raspuns ca si la restaurant, respectiv ridicat din umeri apoi sustinand ca plaja este inchiriata de catre ei si ca nu au nici o legatura cu aceasta.

Cu toata caldura NU RECOMAND ACEST HOTEL!

Au mai fost acolo și au scris impresii *

Ana, Bucuresti
30.07.2014
2.8 din 5
Costi, Pitesti
02.09.2014
1.0 din 5
21.09.2007
3.4 din 5
Daniela, Bucuresti
14.06.2013
2.6 din 5
Mihai, Iasi
01.07.2014
3.8 din 5
Valentin, Bucuresti
12.06.2013
4.6 din 5

* cele mai argumentate impresii de pana acum

Apasă aici pentru mai multe detalii sau o rezervare la Hotel Majestic Mamaia?

Mihaela B

21511 - viaRomania
Pitesti

Inscris din
12.06.2013

[închide]    
Acest site folosește cookies. Continuarea navigării în site înseamnă că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare.