Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Am fost acolo! Impresiile si parerile lui Clau despre Hotel Majestic Olimp
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 61 minute la Poiana Brasov

> > > > > Hotel Majestic Olimp

2
1

Clau (Bucuresti) - am fost la Hotel Majestic Olimp!

2.4 din 5
Evaluare pentru:
Hotel Majestic Olimp (media 3.1 din 10 evaluari)
A fost acolo:
Clau în 10.08.2015
Nota acordata:
2.4 / 5.0

Notele acordate (de la 1 la 5)

    Camere
    Personal/Servicii
    Raport calitate/pret
    Curatenie
    Locatie
Serviciile oferite sunt mult sub ce ar trebui sa fie. Cu siguranta daca s-ar face o evaluare corecta hotelul ar obtine cel mult 2*. Probleme pe scurt:

- daca vrei sa te cazezi mai devreme de ora inscrisa pe voucher si au camera libera se cere taxa de 50lei(daca vrei bon fiscal se ofera cu ura doar la cerere ca doar nu este obligatoriu si ce daca tu il poti deconta....ce la receptie nu trebuie sa se faca spaga?)

- de data asta am fost cazat intr-un apartament. De curatenie la sosire nu ma pot plange, dar in restul sejurului da. Daca nu dai o atentie la cameriste nu se sinchisesc de schimbat prosoape sau asternuturi(si da nu mai dau nimic inainte de a primi ceva in schimb; daca oamenii erau draguti si isi faceau treaba atunci scoteam din buzunar, dar asa ca la curve cu banii inainte nu). Pana la urma s-a rezolvat si cu schimbat prosoape si lenjerie de pat dupa ce am facut plangere la receptie si am solicitat, fara sa ma enervez si sa fac scandal, condica de reclamatii

- un aspect pe care nu l-am inteles. De ce aer conditionat doar intr-o singura camera(cea cu pat extensibil.....a se vrea living). Si functiona atat de bine incat abia facea fata la o camera. Ce rost ar avea sa fie unul montat si in dormitor? Unde ar mai fi placerea de a te perpeli de cald?

- mancarea oferita la micul dejun este derizorie. Mic dejun oferit in sistem de bufet suedez, iar rezultatul este clar: oameni care umplu fafuriile cu varf chiar daca nu consuma tot, iar hotelul combate aceasta pierdere cu produse de cea mai joasa calitate. Practica cam rusinoasa pt un hotel care se vrea de 3*. Produsele finite pentru masa de praz si cina se incadreaza la categoria normala. Calitatea este aceeasi ca la restul restaurantelor din zona, doar pretul difera. Aici doar suntem la 3*. Personalul este destul de amabil, dar lipsit de experienta(haha....nu am mai intalnit barman care sa trebuiasca sa se uite pe retetar pentru un CubaLibre). In contra partida va propun sa incercati restaurantul de la Hotel Belvedere: aceleasi lucruri cu 15-20% mai ieftine.

- "programul artistic" oferit de hotel este seara de seara un copy-paste.

Concluzia finala: Hotelul Majestic Olimp a ramas doar cu numele. Nu mai are nimic din ceea ce te facea sa vrei inca un sejur acolo.

Au mai fost acolo și au scris impresii *

24.08.2016
1.8 din 5
Adi, Bucuresti
18.08.2017
4.4 din 5
Catalina Morosan, Bucuresti
03.09.2010
3.4 din 5
Georgiana, Bucuresti
26.06.2013
2.4 din 5
Dina Valentin, Pitesti
09.09.2010
1.8 din 5
Claudiu, Bucuresti
28.08.2012
3.2 din 5

* cele mai argumentate impresii de pana acum

Apasă aici pentru mai multe detalii sau o rezervare la Hotel Majestic Olimp?