Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Am fost acolo! Impresiile si parerile lui Cristian Paun despre Hotel Rio Jupiter
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 59 minute la Poiana Brasov

> > > > > Hotel Rio Jupiter

0
0

Cristian Paun (București) - am fost la Hotel Rio Jupiter!

3.0 din 5
Evaluare pentru:
A fost acolo:
Cristian Paun în 07.08.2017
Nota acordata:
3.0 / 5.0

Notele acordate (de la 1 la 5)

    Camere
    Personal/Servicii
    Raport calitate/pret
    Curatenie
    Locatie

Am ajuns întâmplător la acest hotel , motivul, un sfârșit de saptm aglomerat și fără alte opțiuni de cazare. Am intrat pe internet sa mi caut cazare 3 copii și 2 adulți, am găsit la acest faimos hotel Rio din Jupiter.

Am plătit fără sa vedem camerele, noi ajungând la 12 noaptea, fiind mult prea obosiți primul lucru care a ieșit în evidenta a fost Baia, foarte mica. A doua zi am mers cu copii la 9 sa luam acel faimos bufet suedez, surpriza , era de fapt un bodega suedeza plina de muște, ajungând în camera am obv ca toate accesoriile pt săpun, prosop, etc sunt ruginite și gata sa cada, lenjerii pline de acarieni și un miros de ciorba , vai de mine. Avem și lift la acest faimos hotel dar...nu funcționează, noi fiind cazați la et3.

A doua zi am mers doar cu fetita în vârstă de 4 ani la vestitul mic dejun, era la ora9, turiștii cu farfurii în mana, goale, pt ca nu era decât salam, am mers la recepție sa vb cu cineva, o doamna amabila a venit și a prăjit 5 oua, a tăiat 3 roșii și o bucățică de telemea , am reușit iarăși sa mâncăm ca în prima zi. Sunt indignat de faptul ca sunt cu siguranță oameni care muncesc un an ca sa și permită un concediu și se trezesc în toate dughenele pline de rahat și plosnite dar nu pot face nimic pt ca este plătit concediul. Nu am nimic cu acest hotel, nu sunt fitos am vrut sa am câteva zile de relaxare cu familia .

Aveți grija!Camera dubla pe noapte 67 euro, rușine pt ceea ce oferiți.

Apasă aici pentru mai multe detalii sau o rezervare la Hotel Rio Jupiter?