Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Am fost acolo! Impresiile si parerile lui Marilena Dumitrescu despre Hotel Tomis Mamaia
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Romania
Ultima rezervare: acum 78 minute la Poiana Brasov

> > > > > Hotel Tomis Mamaia

0
0

Marilena Dumitrescu (Targoviste) - am fost la Hotel Tomis Mamaia!

4.0 din 5
Evaluare pentru:
Hotel Tomis Mamaia (media 4.44 din 41 evaluari)
A fost acolo:
Marilena Dumitrescu în 22.03.2017
Nota acordata:
4.0 / 5.0

Notele acordate (de la 1 la 5)

    Camere
    Personal/Servicii
    Raport calitate/pret
    Curatenie
    Locatie
Anul trecut (2016) am fost pentru a doua oara la Tomis. De data aceasta si cu fetita noastra de 5 ani. De cum am ajuns in fata hotelului ne-am trezit ca nu avem unde parca, nici macar pentru cateva minute, un gardian de la nu stiu ce firma de paza a dat din umeri plictisit spunandu-ne ca nu-l intereseaza, dar ca nu avem voie sa parcam in fata hotelului, ne intereseaza cum dam jos bagajele, de unde le caram... etc. Ca astepta ceva... nu stiu, stiu ca ne-a jignit verbal, caci daca nu am fi platit din februarie am fi plecat, asa, cu copil cu tot, in alta parte. Sotul meu gasise o solutie de compromis langa o masina, care nici ea nu era chiar bine plasata, dar am fost apostrofati de individ intr-un mod incalificabil, am reclamat la receptie, cei de acolo s-au scuzat ca nu depinde de ei. Dar de cine? Nu asteptam decat sa ni se vorbeasca frumos si politicos, sa ne indrume spre plaja, acolo unde erau la ora aia o gramada de locuri de parcare despre care, noi nu stiam.

In fine, am reusit sa ne cazam repede- au tinut cont de copil si ne-am vazut de concediul nostru. Mancarea buna, preturi accesibile, locul de joaca pentru copii neamenajat, ar trebui facut ceva si acolo- poate citeste cineva.

Dar, cu sezlongul a fost cea mai mare aventura! In ficare dimineata trebuia cineva din familie sa se trezeasca la ora 4.30 sa mearga pe plaja pentru a ocupa sezlong pe un rand mai aproape de apa, fiind cu copil mai mic. Pe primul rand nu am ocupat niciodata, se spunea ca se duc persoane de la 1-2 noaptea, dar pe al doilea, de cele mai multe ori pe al treilea si al patrulea. Am vazut cele mai multe rasarituri de soare din viata mea, fara sa vreau! Cred ca o planificare s-ar fi putut impune, sau un mod de repartizare (familie cu copii sau nu), data rezervarii, tragere la sorti, nu stiu. Ceva! Nimic din toate acestea!

Una peste alta, n-a fost rau, ne-am straduit sa nu ne enervam, eram in concediu! Dar nu mai merg acolo in aceste conditii! Probabil ca nu-i pasa nimanui de parerea mea, era full, am vrut sa mai prelungim o noapte si nu s-a putut, dar sa stie ce-i asteapta! Putin din partea hotelului(patronat, angajatii), mai mult poate si din patrea noastra a turistilor au transformat aceasta locaatie in ceea ce este acum. Acum cinci ani nu era asa!

Concediu placut!

Au mai fost acolo și au scris impresii *

Cata, Bucuresti
26.08.2009
3.0 din 5
T. Erika Tímea, Cluj Napoca
06.09.2011
4.6 din 5
Octavian Vasilache, Galati
19.09.2012
4.2 din 5
Marius, Brasov
07.08.2017
4.6 din 5
Ank, Iasi
12.09.2012
3.2 din 5
Madalina Lungu, Bucuresti
04.07.2016
4.8 din 5

* cele mai argumentate impresii de pana acum

Apasă aici pentru mai multe detalii sau o rezervare la Hotel Tomis Mamaia?