Conecteaza-te cu contul de Facebook!
sau
E-mail:
Parola:
 
Conectare
Am fost acolo! Impresiile si parerile lui Gabriel despre Vila Mura Poiana Ţapului
Login with Facebook Contul meu Inregistrare Am uitat parola
 Bulgaria
Ultima rezervare: acum 134 minute la Albena

> > > > > Vila Mura Poiana Ţapului

1
0

Gabriel (Bucuresti) - am fost la Vila Mura Poiana Ţapului!

2.4 din 5
Evaluare pentru:
Vila Mura Poiana Ţapului (media 2.4 din 3 evaluari)
A fost acolo:
Gabriel în 03.12.2017
Nota acordata:
2.4 / 5.0

Notele acordate (de la 1 la 5)

    Camere
    Personal/Servicii
    Raport calitate/pret
    Curatenie
    Locatie
Salutare,

Am sa explic pe scurt de ce sa nu veniti la Vila Mura:

Impreuna cu grupul de 13 prieteni, ne-am hotarat sa ne rezervam pe Booking toata Vila Mura pentru perioada 30.11.2017 - 02.12.2017, la un pret destul de convenabil - 260 Euro - 1200 Ron.

Totul a fost ok, am primit confirmare pe booking, insotit cu mail de la "pensiune" pentru achitarea unui avans de 30% din cval. cazarii, lucru pe care l-am facut in mai putin de 24 de ore, timp in care nu ne-au raspuns la telefon si nici nu ne-au contactat.

In momentul in care am transmis dovada platii catre "administratorul" pensiunii (mai exact catre Dl. Nicolescu Marius Stefan), am fost anuntati a doua zi de catre mama acestuia (Dna. Nicolescu), ca dintr-o data, dupa inregistrarea platii, vila era deja rezervata de catre un alt grup, cazarea acestora fiind achitata in avans.

Citez: “S-a produs o incurcatura, s-a efectuat o rezervare peste o alta rezervare. Ce facem? Ca domnii au achitat inaintea voastra” – Prima replica Telefonica, la momentul in care am fost contactati. Nu va ganditi ca Dna. Nicolescu s-a prezentat la telefon.

Tot in acest moment, Dna. Nicolescu a sustinut ca ne-a contactat si ca am vorbit cu o zi inainte. Acest lucru nu este adevarat, din moment ce la telefon nu a raspuns nimeni, iar noi nu am fost sunati inapoi.

Dna. Nicolescu parea foarte “ingrijorata” de aceasta dubla rezervare, spunand ca nu are cum sa ne ajute, doarece cei care au facut rezervarea, au platit deja, desi i-am comunicat in mod repetat ca am tranmis deja Dlui. Nicolescu dovada depunerii avansului in contul bancar.

La momentul respectiv Dna. Nicolescu ne tot repeta ca nu stie ce sa faca, ca nu are alte variante si va trebui sa anulam sau va incerca ea sa caute in oras alta facilitate de cazare asemanatoare, spunand ca ma va contacta seara, la ora 21.00 pentru a imi da un feedback.

Evident, nu am fost contactati, a trebuit sa revenim noi cu un telefon la ora 21.30.

Dna. Nicolescu ne-a spus ca este la cumparaturi in Ploiesti si nu a apucat sa ne “ajute”, ci din contra, tot insista sa facem noi anularea pe booking, citez: “si asa nu s-a umblat la pret”.

Pe scurt, Dna. Nicolescu ne-a dat primul indiciu referitor la faptul ca ei nu si-au dat seama ca pretul nu este unul “de sezon”.

Urmatoarea zi, am fost contactati din nou de catre Dna. Nicolescu si in continuare ne intreba “cum procedem?”, insistand pe varianta anularii rezervarii de catre noi, desi i-am tramsmis in mod repetat faptul ca ni se va percepe o taxa de anulare in valoare de 120 Euro.

Intre timp, tinand cont de faptul ca nu mai aveam cazare, grupul nostru s-a micsorat si am mai ramas 7.

Citez “si asa ati ramas doar 7, iar capacitatea vilei este de 12-13 persoane , daca vrei, pentru voi, noi mai avem o casa cu 3 camere la Campina, care nu este data spre rezervare si nu avem poze”.

Campina, WOW, cat de tare! Va dati seama ca sunt ironic. Nu ai ce face in Campina, iar distanta catre orice forma de agrment este mare si trece prin Valea Prahovei, unde traficul este infernal, asa ca nu am putut accepta aceasta propunere.

In urmatoarea zi, am fost sunata din nou de catre Dna. Nicolescu, care m-a luat la rost si imi reprosa faptul ca nu am facut anularea pe Booking, deoarece aceasta apare ca fiind rezervata. I-am explicat din nou de taxa de anulare de 120 EURO, ea spunandu-mi ca nu este adevarat, ca s-au mai facut anulari si fara taxe.

Cunoscand termenii si conditiile Booking, stiam ca acest lucru nu este posibil si mi-am dat seama de al doilea indiciu referior la “politica de preturi si customer satisfaction by Vila Mura”.

Nu am reusit sa ma inteleg cu Dna. Nicolescu si am apelat la Dl. Nicolescu, al carui numar de telefon aparea in platforma Booking.

Am reluat intreaga poveste catre Dl. Nicolescu, care a inteles faptul ca Booking ne va percepe taxa de anulare. Acesta ne-a confirmat faptul ca nu va fi nicio problema, deoarece se va ocupa personal atat de anularea rezervarii, cat si de restituirea avansului.

In aceiasi zi, am fost contactat de reprezentantii Booking pentru a face verificari in urma solicitarii de anulare a rezervarii, facuta de administratorii pensiunii.

Am aflat cu surprindere faptul ca atat Dl. si Dna. Nicolescu au mintit reprezentantii Booking si le-au transmis ca “din diverse motive” noi dorim sa facem anularea si nu dumnealor, lucru care pur si simplu ne-a dat un sentiment nu tocmai placut pentru atitudinea unor "Anteprenori" din industria turismului.

Evident, a trebuit sa le transmitem celor de la Booking varianta reala a intamplarilor, care era 100% diferita de povestea inventata de catre Fam. Nicolescu.

Dupa avuta cu reprezentantii Booking, am fost contactat de Dna. Nicolescu, care ne-a luat din nou la rost si intr-un mod agresiv, ne reprosa ca le-am transmis celor de la booking faptul ca noi dorim sa facem anularea pe motivul ca Vila era deja rezevata catre un alt grup, prin alte metode.

Intr-un mod flegmatic, Dna. Nicolescu ne-a mentionat ca “nu stim sa respectam un contract”.

Urmatoarea discutie a fost direct cu reprezentantii Booking care si-au dat seama si s-au sesizat ca ceva nu este in regula.

Cei de la Booking au fost foarte profesionisti si amabili, m-au rugat sa le comunic intreaga intamplare. Evident, le-am comunicat in detaliu discutiile avute cu “administratorii” Vila Mura, inclusiv de atitudinea pe care Dna. Nicolescu a avut-o fata de noi.

Am primit un ajutor foarte bun de la Booking, care ne-a cerut detalii referiotare atat la perioada, cat si la numarul persoanelor din grupul nostru, pentru a ne sprijini in cautarea unei alte faciltati de cazare si ne-au confirmat faptul ca nu ni se va percepe taxa de anulare.

In aceasta perioada, Dna. Nicolescu suna insistent si intr-un mod agresiv, ne certa si ne reprosa faptul ca noi nu vrem sa facem aceasta anulare de pe contul nostru, spunand ca, citez: “voi nu mai vreti sa veniti la Vila Mura, eu v-am zis sa veniti. Acum ca va ajuta cei de la Booking, o sa trebuiasca sa platim noi pentru asta. Vila apare in continuare rezervata, ce facem? Asa le-am zis si la celalalt grup, ca este rezervata”

Cei de la Booking ne-au ajutat cu remedierea acestei situatii, cazarea a fost anulata de catre Booking, fara a ni se percepe alte taxe. Consilierii Booking au fost foarte amabili, profesionisti si am primit support pentru o alta forma de cazare.

Nu vreau sa va descriu ce am simtit in momentele in care am facut planuri cu intreg grupul de persoane, nu vreau sa va descriu sentimentul pe care l-am simit atunci cand le-am transmis ca am pierdut cazarea si vom anula “weekend-ul prelungit de 1 Decembrie”, nu vreau sa descriu reactia pe care au avut-o ei fata de mine.

Ce am inteles din asta?

1) Lacomie:

Vila Mura avea un pret bun, fata de alte facilitati de cazare din zona. Consider ca administratorii si-au dat seama de acest aspect si au crezut ca mai bine strica planurile unor clienti, decat sa isi asume propria greseala;

2) Lipsa de professionalism: Nu au stiut sa gestioneze situatia, apeland la tertipuri agresive fata de potentialii clienti. Nu ni s-a cerut scuze nici macar odata pentru intamplarea de mai devreme;

3) Lipsa de Incredere: Atata timp cat nu esti capabil sa iti asumi o politica defectuasa de administrare a unei facilitati de cazare, nu poti fi de incredere. Daca acest lucru s-a intamplat cu noi, nu imi imaginez de cate ori s-a mai intamplat si de cate ori se va mai intampla;

4) Nepasare: Dna. Nicolescu a fost preocupata de anularea rezervarii si nu i-a pasat de termenii si conditiile agreeate de catre ei cu Booking.

Cu o experienta bogata in calatorie, in proiectele turistice si experienta occidentata in turism pe care o am, consider ca Vila Mura este pur si simplu un alt caz care dovedeste lipsa de professionalism si interes in a dezvolta si promova cu incredere valorile turistice romanesti, contribuind la decaderea turismului.

Nu as vrea sa ma gandesc la imaginea si impresia asupra turismului din Romania pe care ar fi facut-o acesti anteprenori, daca in locul nostru se afla un grup de turisti din strainatate.

Nu recomand nimanui sa apeleze la Vila Mura sub nicio forma. Va recomand un loc unde administratorii aleg calitate in serviciile oferite si unde clientul este pe primul loc.

Au mai fost acolo și au scris impresii *

Ionescu Iulian, Cluj
19.04.2012
4.8 din 5
Zamfir Irina, Constanta
19.04.2012
5.0 din 5

* cele mai argumentate impresii de pana acum

Apasă aici pentru mai multe detalii sau o rezervare la Vila Mura Poiana Ţapului?

[închide]    
Acest site folosește cookies. Continuarea navigării în site înseamnă că ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare.